DeDekenwasserij.nl
Tjalling Harkeswei 89
9241 HM, Wijnjewoude

Paardensportcentrum De Zuidstroom
Voor paardenliefhebbers in het zuidoosten van Friesland, beschikken wij over een servicepunt in Vinkega. Bij paardensportcentrum De Zuidstroom kun je je dekens vies afleveren en weer schoon en fris afhalen.

Paardensportcentrum De Zuidstroom
Noordwolderweg 8a
8393 RE Vinkega
www.dezuidstroomvinkega.nl

Ruitershop Burgwerd
Om ook de paardenliefhebbers in het zuidwesten van Friesland van dienst te zijn, beschikken wij over een servicepunt in Burgwerd. Bij Ruitershop Burgwerd kun je je dekens vies afleveren en weer schoon en fris afhalen.

Ruitershop Burgwerd
Kloosterweg 7
8742 KV Burgwerd
www.ruitershopburgwerd.nl

Ready2Race
Paardenliefhebbers die regelmatig op de drafbaan te vinden zijn, zijn bekend met de shop Ready2Race. Door heel Nederland worden met de Ready2Race-bus klanten voorzien van paardensportartikelen, ook kunnen vieze dekens meegenomen worden om te laten wassen. Deze komen schoon en fris weer terug.

Ready2Race
Erica 38
8471 WL, Wolvega
www.ready2raceshop.nl

AHB Boyl
Voor paardenliefhebbers in het zuidoosten van Friesland, beschikken wij over een servicepunt in Boyl. Bij AHB Boyl kun je je dekens vies afleveren en weer schoon en fris afhalen.

AHB Boyl
Boylerweg 57
8392 NC Boyl

Stal De Vledderhoeve
Voor paardenliefhebbers in het zuidwesten van Drenthe, beschikken wij over een servicepunt in Vledder. Bij Stal De Vledderhoeve kun je je dekens vies afleveren en weer schoon en fris afhalen.

Stal De Vledderhoeve
Vledderweg 31
8381 AB Vledder

Marieks Ruiterboetiek
Is een Paardenwinkel die veel te vinden is op concourtereinen bij Marieks Ruiterboetiek kan je een afspraak maken zodat wij de dekens komen ophalen maar ook kan je ze bij haar inleveren maar alleen op afspraak op het onderstaand adres.

Marieks Ruiterboetiek
Oosterwoldseweg 46
Oldeberkoop

Tussen Grou en Jintsum kunt u ook de dekens inleveren